Anababa | Expertise voor Ouders

© Copyright Applinet Bron: https://www.anababa.nl

Over Anababa

Anababa is een website voor ouders. Op deze site geven we je betrouwbare en objectieve informatie over allerlei onderwerpen waar je mee te maken krijgt als je kinderen hebt, krijgt of wilt.

Online encyclopedie

Je kunt Anababa het beste beschouwen en gebruiken als een online encyclopedie: een naslagwerk waarin je 24 uur per dag informatie kunt opzoeken over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met ouderschap en kinderen.

Onafhankelijk en betrouwbaar

Anababa geeft je objectieve, onafhankelijke en betrouwbare informatie. Want:

  • wij werken niet in opdracht van sponsors, adverteerders of andere commerciële bedrijven die via Anababa hun producten aan de man willen brengen;
  • alle teksten die op deze site staan, zijn gebaseerd op informatie van onafhankelijke en gerenommeerde instellingen. Zoals bijvoorbeeld de Rijksoverheid, het Voedingscentrum en de stichting Consument en Veiligheid.

Wie zit er achter Anababa?

Anababa is een website van internetuitgeverij Applinet. Applinet is ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 80540910.

Internetuitgeverij Applinet

Internetuitgeverij Applinet bedenkt, realiseert en exploiteert informatieve websites. Applinet is opgericht door René Pijlman, die in 1998 begon als zelfstandig ICT-consultant en zich sinds 2004 helemaal toelegt op het uitgeven van websites.

Auteurs

Soms vragen we ook andere auteurs om aan onze site mee te schrijven. Zoals oud-hoofdredacteur Marèse Peters, ontwikkelingspsycholoog Steven Pont en Leonore Noorduyn, die alle artikelen van de zwangerschapskalender heeft geschreven.

Contact

Lees voordat je contact met de uitgever opneemt alsjeblieft even onze antwoorden op enkele veelgestelde vragen.

Adverteren

Lees onze informatie voor adverteerders.

Wat betekent Anababa?

Anababa is een fantasienaam, geïnspireerd op het Turkse woord voor ouders.

Vormgeving

Conk

Beeldmateriaal

Privéfoto’s en foto’s van iStockphoto. Overname van foto's is niet toegestaan.

Intellectuele eigendomsrechten

De intellectuele eigendomsrechten van de informatie en materialen op deze website berusten bij Applinet of bij haar licentiegevers of adverteerders, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

Het is niet toegestaan enig gedeelte van deze website te verveelvoudigen, te bewerken of openbaar te maken, in welke vorm en op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Applinet.

Privacybeleid

De uitgever van Anababa hanteert een privacy- en cookiebeleid. Daarin is onder meer het gebruik van cookies en persoonsgegevens geregeld.

Techniek

Deze website maakt gebruik van het open source Content Management Systeem Plone.

Auteur: MP. © Copyright Applinet 2009-heden.