Anababa | Expertise voor Ouders

© Copyright Applinet Bron: https://www.anababa.nl

Dagje uit met je kinderen

Het is altijd leuk om een dagje uit te gaan met je kinderen. Misschien gaan opa en oma ook wel mee. En er zijn zo veel tripjes om uit te kiezen! We zetten wat ideeën voor je op een rij.

Naar een attractiepark
Een bezoek aan een attractiepark staat garant voor een bijzonder dagje uit. Voor hele kleine kinderen zijn grote attracties als een achtbaan eigenlijk niet geschikt. Maar er zijn ook sprookjesparken waar je met je peuter een leuke dag kunt hebben.
Naar de dierentuin
Een klassiek uitje met kinderen is natuurlijk een dagje naar de dierentuin. Daar zie je verschillende soorten dieren van over de hele wereld bij elkaar. Dierentuinen worden steeds moderner en diervriendelijker: de dieren krijgen steeds meer ruimte. In Nederland zijn veel dierentuinen: sommige daarvan zijn gespecialiseerd in één diersoort.
Naar de kinderboerderij
Een uitje naar de kinderboerderij is bij veel kinderen én ouders favoriet: je kind kan er dieren aaien en knuffelen, en hij leert er vaak ook nog wat over dieren en de natuur. In Nederland zijn honderden kinderboerderijen, dus er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.
Naar een speelparadijs
Een dagje naar een speelparadijs staat garant voor een moegespeeld kind aan het eind van de dag. Je kind kan hier naar hartenlust spelen op allerlei verschillende toestellen, springkussens, trampolines en nog veel meer.
Naar een museum
Een uitje naar een museum is tegenwoordig niet meer stoffig, suf of saai. Moderne musea doen er steeds meer aan om hun collecties ook voor een jong publiek aantrekkelijk te maken. Vaak kan je kind er ook actief bezig zijn.

Auteur: MP. © Copyright Applinet 2009-heden.