Anababa | Expertise voor Ouders

© Copyright Applinet Bron: https://www.anababa.nl

Kooptips

Tijdens je carrière als ouder verzamel je nogal wat spullen. Welke spullen heb je echt nodig? En waar moet je op letten bij de aanschaf?

Zwangerschapsmode
Als je zwanger bent, hoef je gelukkig niet meer in vormeloze hobbezakken rond te lopen. Je mag je buik juist laten zien! Wanneer koop je zwangerschaps- of positiekleding? Waar? En wat voor kleding heb je nodig?
Kraamlijst en babyuitzet
Naast de materialen uit je kraampakket heb je nog een aantal andere dingen nodig voor een thuisbevalling en je kraamperiode. Wat dat is, staat op de kraamlijst. Ook staan er vaak dingen op die je nodig hebt voor je babyuitzet.
Kraampakket
In het kraampakket zitten alle spullen die je nodig hebt voor een thuisbevalling en de eerste dagen van je kraamtijd. Waar krijg je een kraampakket? En wat doe je met de spullen die je niet hebt gebruikt?
Babykamer
Eigenlijk heeft een baby in de eerste maanden maar heel weinig nodig. Toch is het leuk om een babykamer in te richten. Wat zet je daar allemaal in?
Kooptips en gebruikstips voor beddengoed
Voor een wiegje en een kinderbedje of ledikantje heb je ook beddengoed nodig. Wat is handig? En hoe maak je een wiegje of bedje op?
Benodigdheden als je borstvoeding geeft
Als je borstvoeding geeft, kun je allerlei dingen nodig hebben: speciale kleding zoals een voedingsbeha, en hulpmiddeltjes zoals zoogcompressen of een tepelhoedje.
Luiers
Als je een baby krijgt, zijn luiers ineens niet meer weg te denken uit je dagelijkse leven. Je moet ze voor je gevoel om de haverklap verschonen, ze kunnen ongelofelijk vies zijn en stinken, je koopt ze groot in maar bent toch steeds bang dat je zonder komt te zitten. Welkom in de wereld van de luier!

Auteur: MP. © Copyright Applinet 2009-heden.